Кметът на селото Румен Колев е присъствал на огледа, който

...
Кметът на селото Румен Колев е присъствал на огледа, който
Коментари Харесай

Откриха къде се е крил заподозреният за шесторното убийство

Кметът на селото Румен Колев е участвал на огледа, който е завършил нощес към 21 часа, съобщи Нова телевизия.

"Полицията иззе доказателства. Видимо там е живял човек до 9:30-10 часа сутринта през вчерашния ден. Имаше включени електроуреди. Имаше включен компютър. И очевидно индивидът, който е бил вътре се е уплашил от медиите, които рано оповестиха информацията за акцията ", съобщи Колев.

По думите на кмета, в къщата е било топло и е имало храна.

"Вътре открихме и фотоси на Росен Ангелов. Те също са конфискувани. Предполагам, че той е следил новините и по тази причина е избягал ", добави Румен Колев.

Той сподели, че преди към 10-12 години е виждал търсения. Тогава Ангелов е бил търсен за блудничество, защото бил засичан в дребни девойки. След това е бил арестуван и е бил в пандиза. Кметът на Луково бе безапелационен, че 56-годишният Росен Ангелов не е гражданин на Луково и парцелът, в който е обитавал, не е негов.

"Не е живял в никакъв случай тук. Обикновено идва и преспива, а по-късно си отива. Самонастанява се. Тук няма лична къща тук. Не знам дали е плащал наем на някого. Мисля, че се е самонастанил в тази къща, тъй като тя е първокласна и обзаведена. Не знам обаче кой е притежател на парцела, който е далечен ", добави кметът.

От нощес Росен Желев Ангелов е разгласен за общодържавно търсене от Министерство на вътрешните работи. Той е обвинен, че е умъртвил 44-годишната Кети Николова от Нови Искър и фамилията й в новогодишната нощ. Стана ясно, че преди години някогашният пандизчия е имал интимни връзки с Кети и най-вероятно ревнивост е в основата на зверското закононарушение.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР