Кметът на село Бистрица Самуил Попов е изпратил писмо до

...
Кметът на село Бистрица Самуил Попов е изпратил писмо до
Коментари Харесай

Кметът на Бистрица към БФС: Стадионът ни не може да приеме повече от 300 фенове на ЦСКА, това е рисковано за обществения ред

Кметът на село Бистрица Самуил Попов е изпратил писмо до президента на БФС Борислав Михайлов, в което приканва длъжностите лица да дефинират дали мача сред ФК ЦСКА 1948 и ЦСКА е рисков и в случай че се реши, че подобен - то да бъде взето решение той да бъде изместен на стадион " Васил Левски " в София.

Казусът към мача продължава да се заплита, а през вчерашния ден от футболната централа излязоха с публична позиция, че смяна няма да има. Дори стана ясно, че е била планувана среща сред двата клуба и БФС, на която единият тим не се е явил.

Ето какво написа в писмото на кмета на Бистрица, което е изпратено до Борислав Михайлов, шефа на СДВР-София, Столична община " Дирекция сигурност " и кмета на регион Панчарево.

ОТНОСНО: Предприемане на незабавни ограничения за запазване на публичния ред и сигурност на територията на село Бистрица, по отношение на осъществяване на футболната среща на 12.03.2023 сред тимовете на ЦСКА-1948 и ЦСКА СОФИЯ.

Уважаеми господин президент,

Цитираната нагоре футболна среща ще се организира на стадиона в село Бистрица, който е с непълен потенциал да одобри повече от 300 почитатели на гостуващия тим. Считам това за извънредно рисковано за публичния ред и сигурност, ако многочислените искащи да участват на мача почитатели бъдат позволени на стадиона.

Моля, като виновни длъжности лица да определите дали мача е рисков и да вземете решение според член 30 от Правилника на БФС за 2022-2023 година, за осъществяване на срещата на Националния стадион " Васил Левски ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР