Кметът на Сандански Атанас Стоянов (ВМРО) вече е на свобода.

...
Кметът на Сандански Атанас Стоянов (ВМРО) вече е на свобода.
Коментари Харесай

Кметът на Сандански излезе от ареста без обвинение. Бил натопен |

Кметът на Сандански Атанас Стоянов (ВМРО) към този момент е на независимост. Той беше, откакто бяха открити описи със стотици имена на гласоподаватели и плик с 2240 лева в автомобила му. Прокуратурата обаче не му повдигна обвиняване.

Заедно с него беше арестуван и кметът на Склаве Павел Пъхнев, за който има доказателства за присъединяване в скица за заплатен избор в интерес на кандидат-депутат.

Днес Стоянов разгласи, че е бил натопен, а откритото в колата му не е негово.

" Оказах цялостно подпомагане на инспекцията на полицията. В хода й учудващо за мен в колата ми бе открита непозната движимост, с която нямах нищо общо. Плик, в който се оказаха избрана сума пари. Тази инспекция продължава към момента. Според мен тя е, меко казано, странна и целенасочена. Само във вчерашния ден в полицията са извикани към 120 души, които са били в описите. От тях нито един не е потвърдил подозрението, че съм въздействал с някаква материална полза за гласуване за несъмнено лице или партия ", изясни Стоянов.

И даде обещание да търси правата си по правосъден път поради ареста, който съгласно него е противозаконен.

Атанас Стоянов написа във фейсбук късно нощес, че макар опита да бъда дискредитиран, справедливостта и истината са спечелили.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР