Кметът на Сандански Атанас Стоянов бе пуснат от ареста. Той

...
Кметът на Сандански Атанас Стоянов бе пуснат от ареста. Той
Коментари Харесай

Пуснаха от ареста кмета на Сандански

Кметът на Сандански Атанас Стоянов бе пуснат от ареста. Той беше арестуван в края на изборния ден по сигнал за търговия с гласове.

на Стоянов бяха открити пет листата с имена и от избрани секционни комисии. В жабката бяха открити и над 2000 лева

Стоянов твърди че, пликът е подхвърлен. Кметът излезе тази заран пред общината в Сандански, с цел да направи изказване, а негови чиновници бурно го приветстваха.

“Онази вечер бях спрян за инспекция. Оказах цялостно подпомагане на инспекцията. Тази инспекция продължава към момента. Тя е меко казано странна и целенасочена, тъй като в резултат на нея имената в по този начин нар. описи, органите на полицията са извикали 120 души, които са били в тези описи и нито един не е удостоверил подозрението, че аз съм въздействал за материална полза за гласоподаване на разположение или партия. Част от лицата изобщо не са дали своят вот, други са в чужбина, трети са умряли хора”, сподели той пред публицисти пред общината в Сандански.

Според него карцерът му е опит за дискредитация освен на него като кмет, само че и на Вътрешна македонска революционна организация.

Занапред аз имам максимален интерес инспекцията да приключи и да се обясни обективната истина. Настоявам да се откри и лицето, което в действителност е направило тъй че тази непозната движимост, с която няма общо и не съм докосвал, сподели още Стоянов, представен от БНГЕС.

Бъдещите експертизи ще потвърдят думите ми, тъй като аз не съм докосвал тези средства. Вероятно някъде колата е била отключена. Вероятно този, който е поставил тези средства в нея, е имал механически средства да я отключи, сподели още Стоянов.

Той добави, че е подготвен да си търси правата в съда.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР