Кметът на Самоков Владимир Георгиев купува моторна шейна с влекачка

...
Кметът на Самоков Владимир Георгиев купува моторна шейна с влекачка
Коментари Харесай

Кметът на Самоков купува моторна шейна за Боровец по европроект

Кметът на Самоков Владимир Георгиев купува моторна шейна с влекачка и спомагателна спирачка за планинската избавителна работа на курорта „ Боровец “ по европейски план, излиза наяве от негово известие в обществената мрежа.
Днес той е подписал контракт за финансиране на план „ Безопасна рила “ с бенефициент Българският червен кръст в качеството му на ръководител на УС на МИРГ – Самоков.  
Подпис под контракта от страна на бенефициента постави Емил Нешев - шеф на Планинската избавителна работа към БЧК. Проектът се финансира по мярката за предпазване на локалната еднаквост посредством възобновяване, запазване и анимиране на културно-историческото завещание на територията на МИРГ – Самоков. Финансирането е обезпечено от Програмата за морско дело и риболовство.  
Проектът планува закупуване на техника, посредством която ще се подкрепи активността на Планинската избавителна работа в Боровец за обезпечаване на сигурността през зимния сезон.

 Представиха ремонтираното поделение по физиотерапия в самоковската болница (СНИМКИ) Представиха ремонтираното поделение по физиотерапия в самоковската болница (СНИМКИ)
Днес бе направено показване на ремонтираното оътделение по физиотерапия. Ремонтът бе осъществен от Общинското строително дружество на...
Оборудването ще обезпечи опция за навременно търсене, разкриване, оказване на първа помощ и избавяне на потърпевши в Рила планина.
Очакван резултати от плана е към 200 хиляди души, директно и непряко, да се възползват от опциите.
От направения разбор на бенефициентите 80 хиляди души от тях са чужденци.
Планинската избавителна работа към БЧК е единствената конструкция в страната, която оказва помощ на потърпевши в планините.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР