Кметът на Русе Пенчо Милков проведе работна среща с президента

...
Кметът на Русе Пенчо Милков проведе работна среща с президента
Коментари Харесай

Кметът на Русе се срещна с президента на КНСБ Пламен Димитров и екипа му

Кметът на Русе Пенчо Милков организира работна среща с президента на КНСБ Пламен Димитров, вицепрезидентите Тодор Капитанов, Даниела Алексиева и Огнян Атанасов, и Боянка Димитрова - ръководител на районен съд на КНСБ – Русе.
Повод за срещата бе стартът на националната акция на синдиката, която цели да бъде предпазено правото на сдружаване и договарянето на работните заплати. В рамките на акцията управлението на КНСБ планува да посети над 150 предприятия в цяла България.


„ Ролята на синдикалните организации в публичния живот и процеси е неоспорима. Те водят извънредно значима битка за ползите на работещите и се ангажират както с гарантиране на съответни приходи, по този начин и с възстановяване изискванията на труд и обезпечаване на удобна работна среда “, съобщи кметът Пенчо Милков.


В диалога бяха разисквани транспортните проблеми на компаниите, които наемат фрагменти от по-отдалечени обитаеми места, службите за трудова медицина към компаниите, както и хрумвания за основаване на детски кътове и занимални за децата на чиновниците. Коментирани бяха и благоприятни условия за реализация на взаимни обществени и здравни планове сред Община Русе и КНСБ.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР