Кметът на Разград д-р Валентин Василев откри днес турнира по

...
Кметът на Разград д-р Валентин Василев откри днес турнира по
Коментари Харесай

Турнир по волейбол в подкрепа на националния отбор се провежда в Разград

Кметът на Разград доктор Валентин Василев откри през днешния ден шампионата по волейбол, проведен в поддръжка на националния тим, оповестиха от общинската администрация. Негови основатели са Общинският клуб за футбол, волейбол, физкултура и спорт на трудещите се, с ръководител Здравко Душков и ВК " Лудогорец ", с ръководител Ивелин Иванов, а мотивът е провеждащото се в България Световно състезание по волейбол. Мотото на спортната конкуренция е " Българи юнаци! ".

Срещите се организират в спортната зала на ОУ " Васил Левски ". В шампионата вземат участие близо 80 деца на друга възраст и три тима мъже.

" Хубаво е, че в нашия град има памет и хора, които провеждат прояви като тази, с цел да трансформират разградчани с изключение на във правилни фенове, и в поддръжници на спортния хъс ", сподели в приветствието си кметът доктор Василев. Той пожела на всички триумф в конкуренцията и не скри, че се надява да станем очевидци на следващ звезден миг на националите, допълват от общинската администрация.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР