Кметът на район Младост във град Варна - Христо Христов,

...
Кметът на район Младост във град Варна - Христо Христов,
Коментари Харесай

Районен кмет от Варна смени партията и влезе в ГЕРБ

Кметът на регион " Младост " във град Варна - Христо Христов, от през днешния ден към този момент не е част от " Алтернативата на жителите ", оповестяват от обединението в писмо до медиите.

Както чакахме, господин Христов претърпя следващ политически катарзис и избра още веднъж да се върне при своите съидейници от Политическа партия ГЕРБ. Желаем му да продължава да покорява нови политически върхове и да работи за богатството на регион " Младост ".

Съвместната работа с същински политик беше скъп опит за нас. Надяваме се отсега нататък да запазим положителни връзки в името на идеята Варна, се споделя в послание към медиите.

Припомняме, че в петък водачът на ГЕРБ Бойко Борисов ненадейно разгласи, че Христов става зам. -председател на новообразуваната градска конструкция на партията, а на някогашния кмет Иван Портних забрани да се меси в градските каузи.

Христо Христов в предходния мандат беше областен кмет от ГЕРБ, само че на последните избори се яви с новосъздадената коалиция " Алтернативата на жителите ".

Председател на градската конструкция на ГЕРБ мече е кметът на регион „ Владислав Варненчик " Николай Костадинов, секретар - Тодор Балабанов. 
 
 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР