Кметът на район Младост на град Варна - Христо Христов

...
Кметът на район Младост на град Варна - Христо Христов
Коментари Харесай

Рокади и алтернативни катарзиси във Варна

Кметът на регион " Младост " на град Варна - Христо Христов е претърпял катарзис и се е върнал при предходните си съидейници от Политическа партия ГЕРБ.  Това оповестяват от обединението " Алтернатива на жителите " - Варна.

От обединението показват, че не са сюрпризирани от случилото се и това решение е предстоящо от тях, въпреки и да не излиза наяве дали в обявлението няма и иронична нотка.

" Желаем му да продължава да покорява нови политически върхове и да работи за богатството на регион " Младост ". Съвместната работа с същински политик беше скъп опит за нас ", показва Христо Димитров от Алтернативата в прессъобщението. Христо Димитров е и ръководител на Общинския съвет.

От локалната коалиция изричат и вяра отсега нататък да запазят положителни връзки в името на идеята Варна.
 Процедурни хватки бавят приемането на бюджета на Варна
Процедурни хватки бавят приемането на бюджета на Варна

Кметът твърди, че групи в Общински съвет търгуват гласове против пробутване на ползите им

За отбелязване е, че известието идва в ден, в който водачът на ГЕРБ Бойко Борисов беше във Варна и направи спорни изказвания , в това число и такова, което може да се пояснява като старт на предизборна акция за на фона на доста напрежение сред некоалиционните сътрудници в държавното управление Денков/Габриел. След първото такова изявление последва обаче поръчката, че договарянията не престават.

По-късно денем и на среща с риболовци във Варна и отдръпна поддръжката на ГЕРБ за законопроекта за перките в Черно море - припомняме, че законопроектът бе импортиран взаимно и на ГЕРБ/СДС, и на ПП/ДБ и мина към този момент на първо четене.
 Борисов упрекна ПП-ДБ, че преяждат с власт
Борисов упрекна ПП-ДБ, че преяждат с власт

ГЕРБ мобилизирира структурите си, готви се за избори

Освен това до момента в който беше във Варна Бойко Борисов направи рокади в регионалното управление на партията и разжалва неуспелия претендент и някогашен кмет Иван Портних до координатор на ГЕРБ за региона, а локалната конструкция бе поета от кмета на регион " Владислав Варненчик " Николай Костадинов. Заместник ще му е точно кметът на " Младост " Христо Христов - допреди ден представителна Алтернативата.

Междувременно два региона на Варна също ще бъдат с краткотрайно изпълняващи районни кметове, откакто Общинската изборна комисия приключи пълномощията на Цветнен Цветков в " Одесос " и Николай Желязков в " Приморски ". 

Кметът на Варна Благомир Коцев към този момент предизвести, че се прави опит за  опит от страна на другите обединения в Общинския съвет да печелят време за търгуване на гласове против това да той да прокарва техните ползи - кадрови, стопански, политически, в това число и с прегрупирани и бавене на приемането на бюджета. 
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР