Кметът на Район Младост“ Десислава Иванчева внесе сигнал до Софийска

...
Кметът на Район Младост“ Десислава Иванчева внесе сигнал до Софийска
Коментари Харесай

Кметът на столичния кв. „Младост“ подаде сигнал до прокуратурата

Кметът на Район „ Младост “ Десислава Иванчева внесе сигнал до Софийска районна прокуратура и до началника на 7 РПУ – Столична дирекция на вътрешните работи при съществени подозрения за имитация на документи от вложител.

След постъпила в Район „ Младост “ кореспонденция за одобрение на капиталови планове и издаване на позволение за градеж на 7-етажна постройка на ъгъла сред ул. „ Свето Преображение “ и ул. „ Д-р Атанас Москов “, Район „ Младост “ дава инструкции за внасяне на спомагателни документи. Тези документи са импортирани на 16 март, като при прегледа им екипът на регион „ Младост “ виждат очевидни белези за операция, оповестиха от администрацията.

Налице е очевидно противоречие и липса на аналогия в подписите в в допълнение показаните документи. Те са положени в един документ по един метод и по напълно друг метод в различен документ. Изглеждат като че са сложени от еднакъв човек, без разлика в цвета на мастилото на химикалката, съобщи БГНЕС. Ръководството на Район „ Младост “ има съществени подозрения, че показаните документи са неистинен и положените в тях подписи не са на посочените за създатели лица.

Освен другите подписи, в графичната част от плановата документи са осъществени и голям брой подлепвания по страниците и скриване на част от текста. Такова подлепване се вижда в документа, озаглавен „ Проект “ върху наименованието на обекта и имената на съгласувалите проектанти.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР