Кметът на район "Източен" в Пловдив Иван Стоянов, на чиято

...
Кметът на район "Източен" в Пловдив Иван Стоянов, на чиято
Коментари Харесай

Кметът на район "Източен" в Пловдив: Ще поискам сериозни мерки за кв. "Столипиново"

Кметът на регион "Източен " в Пловдив Иван Стоянов, на чиято територия се намира ромската махала "Столипиново ", сподели за Българска телеграфна агенция, че ще изиска от Кризисния щаб в града и Областния спешен щаб по-сериозни ограничения за стягане на дисциплината и осъществяване на заповедта на министъра на опазването на здравето в битката против ковид.

От първия ден обикаляме дружно с локалните водачи и с мегафони обясняваме на жителите на квартала, че не би трябвало да се събират на групи, да преустановят сватбите, а погребенията да се лимитират в доста стеснен кръг и всичко е без резултат, разяснява районният кмет.

Стоянов добави, че заповедта е разлепена из цялата махала, непрестанно се раздават листовки за заплахата, само че незабавно след тях те още веднъж се събирали на тумби и нещата били към този момент съвсем неконтролируеми.

Той посочи, че ще изиска засилено наличие на полиция в квартала и в случай че това се окаже незадоволително - да се приложат и ограниченията за Банско, като отвън квартала да се пропущат единствено хората, които работят в комуналните компании.

По думите му най-големите скупчвания са на улиците "Елба ", "Крайна ", "Батак " и в съвсем всички паркове, учебни дворове, детски градини. Според него даже един вечерен час би приключил ненапълно работа.

.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР