Кметът на район „Източен“ Иван Стоянов посрещна посланика на Великобритания

...
Кметът на район „Източен“ Иван Стоянов посрещна посланика на Великобритания
Коментари Харесай

Запознахме британския посланик как пазим ромите от COVID-19 ...

Кметът на регион „ Източен “ Иван Стоянов посрещна посланика на Англия Н. прочие доктор Роб Диксън. На срещата участваха и здравни посредници от регион „ Източен “ и регион “Северен “. Бяха разисквани тематики свързани с имунизациите и имунизацията против COVID-19. На въпрос от страна на Н. прочие доктор Роб Диксън по какъв начин районната администрация се оправя с пандемията,кметът Иван Стоянов отговори:

„ Като областен кмет работата ми изисква да съм в непрекъснат контакт с хората. От началото на пандемията и още с първите случаи на COVID-19, работим взаимно със здравните посредници, институции и организации. Увеличихме дезинфекцията в региона, ограничихме скупчванията на хора на едно място, осигурихме имунизационен пункт със чиновници от РЗИ, само че за жалост малко хора демонстрираха предпочитание за имунизиране.Затова работата на здравните посредници е от огромно значение. Те познават добре жителите на региона и напъните, които поставят, би трябвало да са в посока превъзмогване страха по отношение на имунизацията.



На срещата бе разисквана и тематиката за усилване на осведомителните акции за предварителна защита против COVID-19, както и опциите да бъде понижена дезинформацията измежду жителите на региона.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР