Кметът на район „Източен“ Иван Стоянов отново сподели празника на

...
Кметът на район „Източен“ Иван Стоянов отново сподели празника на
Коментари Харесай

Иван Стоянов: Работим район „Източен“ да е добро място за жи...

Кметът на регион „ Източен “ Иван Стоянов още веднъж показа празника на членовете на пенсионерски клуб „ Каменица “. За поредна година те дружно означиха Международния ден на възрастните хора с къса тържествена стратегия.



„ Поздравявам Ви и се веселя, че отново сме дружно и че Ви намирам в положително здраве и жизнен дух “, обърна се Стоянов към присъстващите, измежду които бяха и заместник-кметът „ Спорт, юношески активност и обществена политика “ Георги Титюков и Веселина Ботева, шеф дирекция „ Социална политика “.

По традиция присъединяване в празничната стратегия взеха самите пенсионери с песни и танци, както и деца, и възпитаници от една от школите по балет в „ Източен “. Музикалната изненада в програмата бе осъществяване с обичайната родопска кабагайда, с която атмосферата стана много прочувствена.

Когато ситуацията се успокои и се понижат ограниченията, свързани с Коронавирус – 19, Иван Стоянов още веднъж ще спомага за реализирането на нови визити в разнообразни забавни дестинации, както това се е случвало преди пандемията.

С разширението на пенсионерския клуб предходната година, за което бяха заделени 30 000 лв. от бюджета на региона, стана допустимо повече хора да членуват.

„ Ремонтът направи ситуацията по-комфортна и приятна и това е едно от дребното неща, които можем да създадем за възрастните. В момента облагородяваме и пространството в близост, което ще зарадва дребни и огромни и кварталът ще стане още по-добър за живеене “, заключи районният кмет Иван Стоянов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР