Кметът на район „Източен” Иван Стоянов е пуснал запитване към

...
Кметът на район „Източен” Иван Стоянов е пуснал запитване към
Коментари Харесай

Кметът на „Източен” с питане към Зико: Кой сътвори хаоса в „Гладно поле”?

Кметът на регион „ Източен” Иван Стоянов е пуснал питане към кмета Здравко Димитров и отрасловия зам.-кмет Пламен Райчев по отношение на ремонтните действия в квартал „ Гладно поле”. Той е входирал настояването си в Общинския съвет и чака отговори на идната сесия.

От поста му във Facebook излиза наяве, че той не представител в екипа контролиращ осъществяването,, също така не е наясно с организацията на придвижването в квартала. Той написа още,че е желал в самото начало да има етапност на плана и да не се затварят всички улици едновременно.

Ето и целия му пост:

Като кмет на регион " Източен " получавам доста сигнали, както на персонални известия, по този начин и в администрацията, за транспортният безпорядък, който се получава към огромните търговски обекти и МОЛ-а, а и от живущите и работещи на ул. " Кап.Коста Паница ", " ген. Радко Димитриев ", " Лев Толстой ", получен от едновременното реконструиране на тези улици и северното платно на бул. " Санкт Петербург ", като се затвориха по едно и също време всички тези улици, и то тъкмо по време на наближаващите Коледни и Новогодишни празници!

Държа да отбележа, че регион " Източен " няма представител в екипа контролиращ осъществяването, въпреки това да беше поискано от наша страна!

Нямаме общо с плана, нито като осъществяване на процедура, нито като подписване на контракти с компаниите реализатори, нито по какъвто и да е метод!

Аз като областен кмет предупреждавах още в края на септември, че може да се получи по този начин, в случай че няма етапност в строителството и настоявах за това, само че за жалост се получи тъкмо противоположното!

Настоявах да се извърши първо ул. " Богомил " и " Тодор Гатев ", които излизат зад " Технополис ", с цел да може да е опция при затварянето на бул. " Санкт Петербург " и " ген. Радко Димитриев ", само че не стана по този начин!

Затова, с цел да се осведомят жителите, а и ние като районна администрация, и да могат да се вземат съответни ограничения, като организация на придвижването, а и да се разбере кой провокира този безпорядък, пущам запитване до Кмета на Община Пловдив господин Здравко Димитров, отрасловия зам. кмет по строителство господин Пламен Райчев, посредством Общински Съвет гр.Пловдив!

Надявам се, посредством този акт да получа съответни отговори и да бъда потребен на съкварталците и жителите на Пловдив и този проблем да се реши в най-кратки периоди!



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР