Кметът на район "Източен" е освободил от длъжност заместника си

...
Кметът на район "Източен" е освободил от длъжност заместника си
Коментари Харесай

Тотев за партията на Дани Каназирева: Ту са в опозиция, ту не!

Кметът на регион "Източен " е освободил от служба заместника си Николай Киров, който е излъчен от "Съюз за Пловдив " на Дани Каназирева. Новината заяви самият Чунчуков през днешния ден, съобщи репортер на Plovdiv24.bg. 
"Правим нова конструкция с нови отговорности, имаме потребност от нови хора с нов сектор ", коментира решението си районният кмет, пояснявайки, че Киров е работил в областта на жилищното настаняване и работа ГРАО. Така все още Чунчуков остава единствено с един заместител - Милка Тодорова. 
"Въпросът не е просто да се освободи някой зам.-кмет, най-вероятно си има аргументи. В случая не говорим за политическо решение, защото "Съюз за Пловдив " има зам.-кметове и в други региони и те си работят добре с кметовете ", коментира на собствен ред и кметът Иван Тотев. 
"Съюз за Пловдив " са доста симпатична групировка, само че са неориентирани - ту са в съпротива, ту поддържат, ту отново са в съпротива. Много е мъчно, когато не може да се идентифицираш, това в действителност е мъчно, на аз персонално имам доста хубаво мнение за госпожа Каназирева и считам, че може да се поддържаме до края на мандата, което значи, че не би трябвало да чакаме други такива дейности ", показа още Тотев. 
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР