Кметът на Прищина, Перпарим Рама, връчи ключа на столицата на

...
Кметът на Прищина, Перпарим Рама, връчи ключа на столицата на
Коментари Харесай

Ключът към Прищина беше връчен на Рита Ора

Кметът на Прищина, Перпарим Рама, връчи ключа на столицата на световноизвестната косовска певица, заяви " Албениън пост ".


" От името на столицата ви връчваме " Ключа на града ", за специфичните страсти и топлите усеща, които ни давате и за достойното показване на страната ни в международен проект ", написа Рама във Фейсбук. " Прищина ви посреща с отворено сърце както през днешния ден, по този начин и постоянно ".

Същевременно английският дипломат в Косово Никълъс Абът се почувства доста задоволен от наличието си на срещата на известната косовска звезда Рита Ора с градоначалника на Прищина Перпарим Рама. " За мен беше наслаждение да участвам на срещата сред кмета Рама и госпожа Рита Ора, съпроводена от нейния брачен партньор Тайка Уайтити, и да бъда измежду тях, до момента в който ключа на града бива връчен ", написа той в платформата X.

Освен с Рама, Ора се срещна и с министър-председателя на Косово Албин Курти на 26 ноември.

Според премиера, Рита Ора е достигнала най-високите върхове на триумфа и признанието по света, като постоянно е почитала корените и културата в родината си.

" Успехите на Рита насочиха погледите на света към нашата страна ", означи Османи. Президентът на Косово Вьоса Османи разгласява фотоси от приема, който провежда за музикалната суперзвезда Рита Ора, и добави, че нейните триумфи са насочили погледите на света към Косово.

" Успехите на Рита насочиха погледите на света към нашата дребна страна и от този момент тя се изкачва все по-нагоре и по-нагоре по музикалните подиуми по целия свят ", написа Османи във Фейсбук.

" Тази вечер, в навечерието на " Деня на знамето ", дружно с другари и някои от най-успешните актьори от Косово, отпразнувахме безбройните международни достижения на Рита Ора и албанците на всички места по света, като си пожелахме техните достижения да продължат да служат за ентусиазъм на новите генерации ". /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР