Кметът на пловдивския район Северен“ Ральо Ралев излиза от ареста

...
Кметът на пловдивския район Северен“ Ральо Ралев излиза от ареста
Коментари Харесай

Извънредно! Пуснаха Ральо Ралев от ареста срещу 150 бона

Кметът на пловдивския регион „ Северен “ Ральо Ралев излиза от ареста против парична гаранция в размер на 150 000 лв.. Това реши преди минути състав на апелативния профилиран углавен съд. Магистратите трансформираха мярката му за неотклонение от „ задържане под стража “ в „ парична гаранция “.

Ралев беше задържан на 30 май следобяд при акция на Комисията за противопоставяне на корупцията и Криминална полиция. Заедно с него беше арестуван и предприемачът Иван Делевски. От спецпрокуратурата тогава обясниха, че двамата са изнудвали за сумата от 60 000 лв. пловдивския строителен бизнесмен Здравко Ангелов. Той обаче подал сигнал персонално до премиера Бойко Борисов и арестите не закъсняха.

Предното съвещание беше отсрочено, защото не бяха подготвени заключенията на медицинските специалисти, които трябваше да прегледат Ралев. Тогава юристите му обявиха, че той към този момент е изгубил 15 кг от тежестта си, равнищата му на билирубин са със стойности към 90 µmol/l при сериозна норма 25-30 µmol/l, което, съгласно отбраната индикирало опция за жълтеница или по-лошо.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР