Кметът на Пловдив - Здравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български

...
Кметът на Пловдив - Здравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български
Коментари Харесай

Здравко Димитров: Пожелавам на всички здраве, късмет и благоденствие през Новата 2021 година!

Кметът на Пловдив - Здравко Димитров  Здравко Димитров Здравко Димитров Димитров е български политик, Областен шеф на област Пловдив. Роден е на насочи новогодишно приветствие към съгражданите си.

Ето какво гласи то:

Скъпи пловдивчани,

След броени часове ще посрещнем Новата 2021 година. Нека си пожелаем здраве и удача за фамилиите ни. Нека в домовете ни да има съгласие и любов, да изпратим остарялата година с признателност към околните и приятелите си за поддръжката им.

Бих желал да Ви благодаря, че макар компликациите и рестриктивните мерки полагахте старания и не престанахте да работите за развиването на нашия град. Бих желал да отдам заслуженото и на медиците, на учителите, на обществените служащи и на всички, от които зависи да опазим човешкия живот в изискванията на пандемия. Изпращаме отиващата си година, изпълнени най-много с вяра, че идващата 2021 година ще е по-добра, по-успешна и щастлива.

Убеден съм, че дружно ще успеем да преодолеем епидемията от подлия вирус и ще се върнем към естествения темп на живот. Нека не губим вярата си в положителното и да бъдем водени от най-светлите човешки полезности през идващата година. Пожелавам на всички Вас здраве, шанс и благополучие през Новата 2021 година!

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР