Кметът на Пловдив Здравко Димитров заяви, че ще предложи на

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров заяви, че ще предложи на
Коментари Харесай

ОБЗОР: Зико с първи коментар за довършването на Колежа, фенове на Локо блокираха булеварди

Кметът на Пловдив Здравко Димитров съобщи, че ще предложи на Общинския съвет да се обезпечат пари за довършването на Колежа. Вчера почитателите оповестиха, че са подготвени за всеобщи митинги и приканиха за цялостното довеждане докрай на стадиона и козирка да има на всички четири бранша. 
Прочетете още
На идната сесия на Общинския съвет ще предложа да бъде обезпечен нужният запас за довършването на стадион „ Христо Ботев “. Възложил съм правенето на количествено-стойностни сметки за задачата ", написа кметът във Facebook.

По-късно денем почитателите на Ботев пуснаха публична позиция, откакто през днешния ден кметът разгласи, че свика Общински съвет и ще посика пари за стадиона. Ето какво написаха:

На този декор почитателите на Локомотив настояха за незабавна среща с кмета на Пловдив Здравко Димитров за актуализация на средствата за довършването на стадион " Локомотив ". Феновете желаеха и възобновяване на 2 млн. лв., които върнати на Общината в края на 2022г. 

По-късно денем, привържениците на Локомотив блокираха бул. " Христо Ботев " и стопираха придвижването сред Сточна и Централна гара, последователите блокираха и спряга придвижването сред ул. " Гладстон " и бул. " Мария Луиза ".

Броени дни, откакто автомобил блъсна родител на дете пред състезателен комплекс " Христо Ботев " на бул. " Източен ", представители на 10 клуба внесоха в общината писмо, с което упорстват за незабавни отговори на няколко въпроса, свързани с бъдещето въз основата. Те желаят да знаят ще бъде ли възобновен достъпа до паркометата, обслужващи спортния комплекс, по какъв начин ще бъде проведено паркирането на треньорите и членовете на клубовете, а също по този начин дали са планувани паркоместа за жителите.

Трябва ли Община Пловдив да обезпечава паркоместа на жителите си? Това е въпрос, който буди полемики от години, като и двете крайни отзиви си имат своите поддръжници. От една страна са тези, които споделят – това е обвързване на градските управляващи, а другите считат, че никой не е задължен да обезпечава места за 2-3 коли на всяко семейство.

Премахват рисково дърво, надвиснало до детска градина в Пловдив. Това се случва след като  TrafficNews  предаде сигнала за надвисналото дърво до общинското дружество „ Градини и паркове ”. То се намира в региона, в който преди седмица се случи противен случай с няколко ранени деца.

Жители на Брестовица недоволстват поради огромен ремонт на електроснабдителната мрежа в селото, научи  TrafficNews . През януари EVN прави активност по капиталов план за замяна на стълбове, кабелна и въздушна линия от инфраструктурата си, с цел да може да доставя по-добро зареждане.

Единственият общински родилен дом в Пловдив АГ " Весела "   е изправен пред опасността да бъде закрит, в случай че не се откри финансиране.

Междувременно лаборатория стресира изцяло здрава пловдивчанка с резултати на болен от диабет. За неуместната обстановка алармира до  TrafficNews  потърпевшата Десислава Господинова. Жената описа, че е изпаднала в потрес, откакто е схванала равнището на индикаторите си, след пуснати проучвания за диабет преди няколко седмици.

Пловдив е област с дългогодишни и постоянни обичаи във висшето обучение. 149 хиляди поданици на област Пловдив имат приключено висше обучение, а градът се подрежда на трето място в страната по брой висшисти, изпреварван единствено от София и Велико Търново.

Липса на юрист спъна делото против известния в крими средите Стоян Зелямов- Зелката и неговият съизвършител Христо Трифонов, хванати с опиати за близо 30 хиляди лв..

Полицейска акция с плануваните действия през днешния ден се организира от чиновници на РУ-Карлово. Участват също и екипи от  пловдивските браншове „ Специализирани полицейски сили “ и „ Пътна полиция “ и от Зонално жандармерийско ръководство.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР