Кметът на Пловдив - Здравко Димитров заяви, че общината няма

...
Кметът на Пловдив - Здравко Димитров заяви, че общината няма
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив: Общината няма да издържи, ако продължи да налива пари в стадионите на Ботев и Локо

Кметът на Пловдив - Здравко Димитров съобщи, че общината няма да издържи, в случай че продължи да налива пари в стадионите " Христо Ботев " и " Локомотив ". Днес той хвърли оставка, само че като член на политическата партия ГЕРБ.

" За стадионите. Още от началото беше ясно, че тези пари няма да стигнат за тези игрища. 25 млн. господин Борисов отхвърли да купи аероплан и ги дадохме за положително. И за едните, и за другите, с цел да има игрища. Трябва да се довършат. Община Пловдив няма да издържи финансово, с цел да бъдат приключени тези игрища. Имаме и други планове.
 Кметът на Пловдив отговори на Бойко Борисов: Казусът със стадионите не мой
Кметът на Пловдив отговори на Бойко Борисов: Казусът със стадионите не мой

" Всички искахме двата стадиона да се построят "

Стадионите с тези пари към този момент край. Ще имам среща с почитателите. Няма по какъв начин, ние ще попотим общината по този метод. Абсурд. Заедно би трябвало да търсим пари за довеждане докрай на стадионите. С корекциите няма да издържим. Опитах всичко допустимо. Дори направих разсрочване за 3 години като предложение. При тази обстановка не виждам, няма по какъв начин. Обаждат ми се и други провдивчани. Не са единствено стадионите. Капиталовият бюджет на Общината е 40 млн. на година. Това е за всичко.

Подавам оставка, само че като член на ГЕРБ и по-точно на ГЕРБ организацията на Иван Тотев. Лоша дума за господин Борисов няма да чуете. Постигнали сме доста неща дружно. Мисля, че това е за положително. Има доста планове, които са стартирани и които би трябвало да бъдат приключени. Ако си подам оставката като кмет ще се изтъклува като изменничество. През тези два дни ми се обадиха повече хора, в сравнение с когато станах кмет. Това е показателно, че работим добре и в вярната посока. В Пловдив се работят планове за 500 млн ", сподели Димитров.
 Феновете на Ботев (Пд) не желаят да бъдат въвличани в политически игри
Феновете на Ботев (Пд) не желаят да бъдат въвличани в политически игри

" Скоро ще забележим кой е с нас и кой срещу нас! "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР