Кметът на Пловдив Здравко Димитров заяви, че не е обжалвал

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров заяви, че не е обжалвал
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив защити решението на съда за Панаира

Кметът на Пловдив Здравко Димитров съобщи, че не е обжалвал решението на Окръжния съд за Панаира, тъй като мнението на правния му екип е било, че няма смисъл . Това заяви БНР.

Димитров уточни, че почита решението на съда за Панаира и се преценявам с него.

Той даде гаранции, че Панаирът няма да бъде застроен, тъй като новият организационен проект не го разрешава. Кметът на Пловдив бе безапелационен, че няма да бъде променено предназначението на Панаира.

Срокът за обжалване на правосъдното решение изтече в понеделник, 24 април. По тази причина общински съветници от  на Здравко Димитров и неговия заместител Величко Родопски.

Припомняме, че през  ноември 2022 г.  предприемачът Георги Гергов,, закупи акциите на община Варна в капитала на " Пълдин туринвест " и от дяловете в Панаира. Новината се надигна съществено гражданско неодобрение в самия град, което не беше потушено от предлагането на Гергов да подари на общината площт в панаира и там да бъде построена нова опера. Тази скица и това предложение не са нови, откакто

И до този миг не беше ясно обяснено въпросните акции, макар че през 2017 година, при първия опит да бъде прокарана тази скица, Изпълнителната комисия на ГЕРБ и в Министерство на стопанската система.
 Демократична България - Варна упорства кметът Портних да върне акциите на Пловдивски панаир на страната
Демократична България - Варна упорства кметът Портних да върне акциите на Пловдивски панаир на страната

Те виждат в това късмет да бъде избавен панаира от предприемача Георги Гергов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР