Кметът на Пловдив Здравко Димитров се обърна към служителите на

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров се обърна към служителите на
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив призова общинските служители да се ваксинират |

Кметът на Пловдив Здравко Димитров се обърна към чиновниците на администрацията на Община Пловдив с апел да се имунизират.

Писмото е публикувано до всички чиновници на общинската и районните администрации, както и до общинските предприятия, предава БНР.

„ Ковид – 19 се оказа по-продължително и съществено предизвикателство, в сравнение с чакахме. Пандемията остави своя отпечатък върху всекидневието ни. Единственият метод да се върнем към естествения си метод на живот е всеобщата имунизация “, се споделя в обръщението.

По думите му е притеснителна наклонността, че огромна част от българското население, за които няма медицински противопоказания, отхвърлят или отсрочват да се имунизират и добавя, че няма съображение народът да се съмнява в достиженията на науката и да не следва опита на множеството европейски страни.

„ Ние, като общински чиновници, е належащо да бъдем образец за останалите и да подходим с разсъдък. Служебните ни задължения ни постановат да работим и да се срещаме с доста хора, което е рисково в тази динамична епидемиологична конюнктура. За да пазим себе си, фамилиите си, сътрудниците си и хората, с които работим, е належащо да вземем всички превантивни ограничения “, моли кметът Здравко Димитров като прибавя, че той и всички зам.-кметове на общината са към този момент изцяло имунизирани.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР