Кметът на Пловдив Здравко Димитров от днес е на домашно

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров от днес е на домашно
Коментари Харесай

Изписаха кмета на Пловдив

Кметът на Пловдив Здравко Димитров от през днешния ден е на домашно лекуване. Той бе изписан от болничното заведение, откакто седмици беше на интензивно лекуване и в тежко положение, заяви бТВ.

„ Възстановявам се, само че по рекомендация на лекарите оставам на домашно лекуване най-малко две седмици. Продължавам да работя отдалечено “, съобщи Димитров.

Той благодари на целия екип на УМБАЛ „ Пълмед “ за грижите и като човек, сблъскал се от първо лице с ковид, прикани пловдивчани да съблюдават превантивните ограничения, тъй като през идващите няколко месеца епидемиологичната конюнктура в цялата страна ще бъде извънредно тежка.

По думите му Общинският спешен щаб работи интензивно по подготовката на МБАЛ „ Св. Мина “ и нейното обезпечаване с личен състав и нужната здравна техника.

В развой на основаване са и Коронавирус зоните в общинските здравни заведения, които да поддържат активността на лечебните заведения.

" Най-тежък остава обаче казусът с кадровото застраховане. Затова е належащо да живеем и работим, тъй че да ограничим болестта, колкото е допустимо ", акцентира кметът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР