Кметът на Пловдив Здравко Димитров обяви, че предложението за дофинансирането

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров обяви, че предложението за дофинансирането
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив: Може да оттеглим предложението за Колежа

Кметът на Пловдив Здравко Димитров разгласи, че предлагането за дофинансирането на строителството на стадион " Христо Ботев “ може да бъде изтеглено. Зико разкри това след края на днешната си среща с последователи на Локомотив.

Градоначалникът съобщи, че ще държи на " цялостен консенсус “ по отношение на бъдещи решения за двата стадиона. Той добави, че в понеделник ще има среща с клубните управления на Локомотив и Ботев.
 Фенове на Локо (Пд) скочиха против отпущането на спомагателни средства за Фенове на Локо (Пд) скочиха против отпущането на спомагателни средства за " Колежа "
" Ще направя всичко допустимо аз и Общински съвет да предприемем най-хубавото за двата клуба. Може и за стадион Локомотив да отпуснем средства. Ще има нова среща в понеделник. Нормално е, аз постоянно съм казвал, че не разделям почитателите. Както желая да се приключи единия стадион, по този начин и другия. 
 Гласуват 22,5 млн. лв. за изцяло довеждане докрай на Гласуват 22,5 млн. лв. за изцяло довеждане докрай на " Колежа ", разгласиха и доклад
В понеделник срещата ще е с представители на двата клуба. Не желая да бъдат неспокойни. Винаги почитателите на Локомотив са били правилни към мен. Може да изтеглим предлагането за стадион Ботев. Докато няма цялостен консенсус ", съобщи Здравко Димитров.
 Много почитатели на Ботев блокираха основни булеварди в Пловдив (снимки+видео) Много почитатели на Ботев блокираха основни булеварди в Пловдив (снимки+видео)
" Нещо, което е стартирано един път, би трябвало да се приключи по-бързо. На този стадий не виждам развиване за стадион " Пловдив ". Трябва да се търсят пари, това е разновидността. Не сме спрели - освен от министерството, а и от други източници ", добави още кметът.

" Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР