Кметът на Пловдив Здравко Димитров обвини предшественика си Иван Тотев

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров обвини предшественика си Иван Тотев
Коментари Харесай

Здравко Димитров обвини предшественика си Иван Тотев за саботиране на важни за Пловдив проекти

Кметът на Пловдив Здравко Димитров упрекна предшественика си Иван Тотев за неуспеха на новата електронна билетна система за града. Според Димитров и екипа му, с дейностите си съветниците от ГЕРБ, близки до партийния си шеф в града – Иван Тотев, саботират значимите за града планове.

Димитров изрази остро недоволството си от признатото през днешния ден решение на Общински съвет по предложение на ръководителя на групата на ГЕРБ Йордан Илиева парите за довършването на " Колежа " да се вземат от средствата за електронната билетна система. Според градоначалника, това е неприемливо, тъй като по този начин няма да бъде завършен до края на годината планът за интелигентната система за таксуване в Пловдив. Димитров съобщи, че той и екипът му ще решат по какъв начин да работят, с цел да се обезпечат пари за интелигентната система за таксуване.

Кметът на Пловдив разкритикува и решението от през днешния ден на локалния парламент да не одобри даването на концесия на неработещия инсинератор, както и отпадането на част от средствата, предопределени за ремонт на детски градини.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР