Кметът на Пловдив Здравко Димитров няма да подава оставка от

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров няма да подава оставка от
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив няма да подава оставка, напуска ГЕРБ

Кметът на Пловдив Здравко Димитров няма да подава оставка от поста си в общината. Това стана ясно след брифинг в градската администрация, оповестява bTV.

Той обаче разгласи, че ще подаде оставка като член на ГЕРБ и по-точно на пловдивската организация на Иван Тотев.

" Лоша дума за господин Борисов от мен няма да чуете. Той е водач на тази партия. Партия, в която и аз съм взел участие за основаването ѝ. Постигнали сме доста неща дружно. Мисля, че това е за положително, по този начин е решил - да напусна партията, да спадне напрежението, това е негово право ", разяснява Димитров.

Той обаче акцентира, че е определен от всички пловдивчани и е кмет на всички.

По негови думи има доста планове, които са стартирани и би трябвало да бъдат приключени.

" Ще се изтълкува като изменничество, в случай че си подам оставката като кмет. През тези два дни ми се обадиха повече хора, в сравнение с като станах кмет. Това е индикатор, че работим добре и в вярната посока ", безапелационен бе Димитров.

Припомняме, в събота водачът на ГЕРБ Бойко Борисов прикани кмета на Пловдив неотложно да напусне поста. Като съществена причина той уточни редовно несправяне от страна на кмета с голям брой настоящи проблеми в града. Един от тях е нерешеният въпрос със стадионите в Пловдив " Христо Ботев " и " Локомотив ", заради който футболните почитатели излязоха на митинг.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР