Кметът на Пловдив Здравко Димитров е изписан от болница след

...
Кметът на Пловдив Здравко Димитров е изписан от болница след
Коментари Харесай

Изписаха от болницата кмета на Пловдив |

Кметът на Пловдив Здравко Димитров е изписан от болница след тежко боледуване от Ковид и от през днешния ден е на домашно лекуване, заяви Нова телевизия.

„ Възстановявам се, само че по рекомендация на лекарите оставам на домашно лекуване най-малко две седмици. Продължавам да работя отдалечено “, съобщи Димитров.

Той благодари на целия екип на УМБАЛ „ Пълмед “ за грижите и прикани пловдивчани да съблюдават превантивните ограничения, да пазят себе си и околните си, тъй като през идващите няколко месеца епидемиологичната конюнктура в цялата страна ще бъде извънредно тежка.

По думите му Общинският спешен щаб работи интензивно по подготовката на МБАЛ „ Св. Мина “ и нейното обезпечаване с личен състав и нужната здравна техника. В развой на основаване са и „ Ковид зоните “ в общинските здравни заведения, които да поддържат активността на лечебните заведения.

Здравко Димитров разгласи, че е с ковид при започване на ноември. По-късно постъпи в болница поради усложнено положение и бе на интензивни грижи. Това не му попречи преди седмица, когато министър председателят Борисов бе на посещаване в града, да излезе.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР