Кметът на Пловдив - Здравко Димитров - е гледал футболен

...
Кметът на Пловдив - Здравко Димитров - е гледал футболен
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив попита: Защо Ботев хвърли така нашите момчета?

Кметът на Пловдив - Здравко Димитров - е гледал футболен мач при визитата си в побратимения японски град Окаяма.

" Бях на мач в Окаяма. Те играят във Втора дивизия. Имаше над 12 000 фенове. Стадионът е с една козирка, изработен напълно от страната. И футболът, и атмосферата бяха доста положителни. Имаше и буферна зона сред бранша с гостуващата агитка, само че нямаше проблем.
 Здравко Димитров: Ще използваме всички благоприятни условия да намерим пари за довършването на Колежа
Здравко Димитров: Ще използваме всички благоприятни условия да намерим пари за довършването на Колежа

Ще се търсят пари от страната или банков заем

Гледах мача на Ботев. Играха български момчета, израснали в една от най- положителните школи. Много аудитория. Въпреки загубата хората подкрепяха тима, тъй като са наши момчета. Не разбрах обаче за какво бяха по този начин хвърлени в този мач. Защо, когато играеха наемниците, не се пускаха и наши момчета. Когато играеха българи, бяха най-хубавите. Не виждам какво прави притежателя на клуба? Да не стигне до там да пристигна да желае пари да купуваме играчи. Той не може да направи една победа на този прелестен стадион ", разяснява кметът, представен от " Пловдив нюз ".

Той сподели, че чака през днешния ден съветниците да гласоподават отпущането на задатъка за завършването на " Колежа " и изрази убеденост, че строителя ще го направи до края на годината.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР