Кметът на Пловдив Костадин Димитров подписа в регионалното министерство споразумение

...
Кметът на Пловдив Костадин Димитров подписа в регионалното министерство споразумение
Коментари Харесай

Държавата отпуска още 9 млн. лева на Пловдив за „Голямоконарско шосе“

Кметът на Пловдив Костадин Димитров подписа в районното министерство съглашение за финансирането на идващия стадий от разширението на „ Голямоконарско шосе “, като за задачата страната отпуска нов транш в размер на 9 милиона лв., оповестиха от общината. За първия стадий, по който още се работи и се чака до Нова година да е готово източното платно, сумата беше същата.
„ Пътната артерия е един от входовете на Пловдив от автомагистрала „ Тракия “ и е значима връзка с предприятията в индустриалната зона. За това нейното възобновяване е от изключително значение за Пловдив и района “, разяснява кметът Костадин Димитров. Той още веднъж увери, че напълно скоро ще приключат ремонтите от източното платно на първия стадий. И благодари на всички, които в годините са подпомагали плана.
Стартът беше даден от предходния кмет Здравко Димитров на 7 април т.г. „ Отдавна трябваше да се направи, само че Господ е решил аз да го стартира “, сподели той при първата копка напролет.
Обектът попада в рамките на две общини – Пловдив и „ Марица “. Осигуреното финансиране е за сектор в обсега от бул. „ Дунав “ до транспортен възел Царацово.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР