Кметът на Пловдив Костадин Димитров и кметът на район Тракия

...
Кметът на Пловдив Костадин Димитров и кметът на район Тракия
Коментари Харесай

Фестът „Весела Коледа в Тракия“ – за трети път

Кметът на Пловдив Костадин Димитров и кметът на регион „ Тракия ” откриха празничния фестивал „ Весела Коледа в парка ” в парк „ 2019 ” на бул. „ Освобождение ” в най-младия пловдивски регион.

„ Изпълненията на надарените деца от детските и образователните заведения ни заредиха с празнично въодушевление. Искам да благодаря на тях и техните учители, на администрацията и на всички, които направиха тази инициативна допустима ”, съобщи кметът на „ Тракия ” Георги Гатев.

От своя страна кметът на Пловдив Костадин Димитров изрази удовлетворение от обстоятелството, че фестивалът се организира за трета година и се радва на интереса на пловдивчани.

„ Децентрализацията на културните събития е част от нашата стратегия и сме решени да я осъществяваме във всички региони с поддръжката на районните кметове ”, добави той.

Сред формалните посетители на събитието бяха заместник-кметът по финанси на Община Пловдив Жени Петкова, ръководителят на Общинския съвет Атанас Узунов, общинските съветници Вера Тоскова, Стефан Шилев, Спас Шуманов, Гошо Къчков, заместник-кметовете на „ Тракия ” Красимир Терзиев и на „ Източен ” Станислава Лулчева и други.

Коледният базар  ще продължи до 23-ти декември, а посетителите могат да послушат хубава музика, да се насладят на вкусна храна, да закупят дарове и декорация за идните празници.

Организаторът Димитър Михов от „ Ясмина ” ЕООД съобщи, че от тази година се слага нова традиция – две живи елхи ще бъдат украсени, а по-късно засадени в региона, с цел да обогатят зеленината в него.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР