Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев изпрати подкрепително писмо до

...
Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев изпрати подкрепително писмо до
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив отвори вратата на Ботев за заем за Колежа

Кметът на Пловдив инж. Иван Тотев изпрати подкрепително писмо до ПФК Ботев, което отваря опцията клубът да кандидатства за финансиране под формата на заем пред Фонда за градско развиване за строителството на стадиона.

Документът бе публикуван на съображение на позитивното мнение на Междинното звено по предпочитана ос 1 по Оперативна стратегия „ Региони в напредък “ 2014-2020 година. В него се акцентира, че планът е в сходство с целите в Интегрирания проект за градско възобновяване и развиване и се показва кардинална поддръжка за финансирането му посредством финансови принадлежности по Приоритетна ос 1 на Оперативна програма “Регионално развитие”.

От ПФК „ Ботев “ АД осведомят, че нужната техническа документи за осъществяване на строителството е направена, като би трябвало само да бъдат спазени процедурите за обезпечаване на финансиране, с цел да започва строителният развой. От управлението удостоверяват твърдото си желание да изпълнят план „ Реконструкция, главен ремонт и реновиране на трибуните на стадион „ Христо Ботев “ в границите на контрактувания период.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР