Кметът на Плевен д-р Валентин Христов и председателят на Общинския

...
Кметът на Плевен д-р Валентин Христов и председателят на Общинския
Коментари Харесай

Кметът и председателят на Общинския съвет в Плевен отличиха БК Спартак Плевен след турнира за Купата на България

Кметът на Плевен доктор Валентин Христов и ръководителят на Общинския съвет доцент доктор Иван Малкодански посрещнаха в сряда представители на БК Спартак Плевен след сполучливото показване на отбора в шампионата за Купата на България, където

По този мотив доктор Христов връчи Плакет на кмета на тима, който беше показан от наставника Любомир Минчев, мениджъра Богдан Петков, треньора в клуба Тодор Тодоров и капитана Станимир Маринов.

" За нас плевенските баскетболистите са спечелили. Пожелаваме им триумф ", съобщи градоначалникът на Плвен.

" За първи път от 28 години плевенският баскетбол още веднъж е на край дали в шампионата, дали за Купата на България. За страдание, на финала не изглеждахме както ни се искаше. Оттук нататък влизаме в решителната част от сезона на Националната баскетболна лига. В края на април стартират елиминациите, надяваме се да влезнем в борбата за медалите ", сподели мениджърът на клуба Богдан Петков.

" Още преди да стартира мачът в неделя споделих, че без значение от резултата, това е извънреден триумф. Този триумф демонстрира верния метод за работа и ние би трябвало да го продължим и надграждаме. Този тим с това управление, благодарение на общината и на обособени спонсори се движи в вярна посока и може да реализира триумфи ", акцентира ръководителят на Общинския съвет доцент доктор Иван Малкодански.

Накрая пък капитан на Спартак Плевен Станимир Маринов даде поръчка, че " славните години на баскетбола ще стартират да се връщат в Плевен ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР