Кметът на Пещера Йордан Младенов е сред 12-те новозаразени с

...
Кметът на Пещера Йордан Младенов е сред 12-те новозаразени с
Коментари Харесай

Кметът на Пещера е с коронавирус

Кметът на Пещера Йордан Младенов е измежду 12-те новозаразени с ковид в Пазарджишка област. Двама негови чиновници са сложени под карантина, а през днешния ден постройката на общината бе дезинфекцирана.

Йордан Младенов съобщи по БНР, че се усеща добре и остава на домашно лекуване:

" Колегите, които са били най-близко до мен - секретарката и водачът, са карантинирани, администрацията продължава да работи с подготвеност и отдалечено някои от сътрудниците, които могат да работят. Други пък, които се усещат неразположени, също имаме подготвеност да им вземем проби, вирусът го има и той е реалност, само че неизвестно в кой миг от кое място ще се появи, тъй като и аз в този момент, връщайки си обратно лентата не мога да кажа, че имам подозрение от еди къде си, че може да бъде - всекидневни срещи с хора, оня ден имах приемен ден. Апелирам хората да се пазят ".

Половината от новозаразените случаи за последните 24 часа в региона са от община Велинград, като единият от случаите е на 36-годишна лекарка от локалната болница. Седем от пациентите са в домашна изолираност, а другите са приети в болница в лечебни заведения.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР