Кметът на Перник Станислав Владимиров се закани, че догодина общината

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров се закани, че догодина общината
Коментари Харесай

Кметът на Перник се закани да спре финансирането на Миньор заради ексцесии на агитката на тима

Кметът на Перник Станислав Владимиров се закани, че следващата година общината няма да отпусне финансиране за локалния тим " Миньор ". Причината са следващи ексцесии на агитката на отбора - този път след мач с " Берое ".

" Догодина НЯМА ДА ПРЕВЕДА нито един лев на хулиганското формирование, прикриващо се като футболен клуб Миньор (с агитка). Хората не заплащат налози, с цел да устоят простотията, експанзията и комплексите ви! Със спестените пари за изпотрошеното от Вас, ще основа и съоръжавам непринудено звено в услуга на перничани, което да е в интерес на хората, в случаи като този със Сашко ", написа в ядосан пост Владимиров.



Двубоят сред " Миньор " и " Берое " през днешния ден бе преустановен за известно време малко след 60-ата минута поради сдърпване на двете агитки. Според информациите причина за нападателните дейности е станала сигнална ракета, която е била хвърлена от гостуващите последователи в бранша на почитателите на " Миньор ", където е и потърпевш един от ентусиастите.

Снимки в обществените мрежи пък демонстрират, че агитката на " Миньор " са изпочупили колите на почитатели на " Берое ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР