Кметът на Перник Станислав Владимиров обяви, че закрива финансирането на

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров обяви, че закрива финансирането на
Коментари Харесай

Кмет закри легендарен наш клуб след невиждан бой ПОТРЕСАВАЩИ...

Кметът на Перник Станислав Владимиров разгласи, че закрива финансирането на футболния клуб „ Миньор “. Това се случи час откакто на Стадион Миньор се случи всеобщ пердах сред агитките на Миньор и гостуващия тим Берое от Стара Загора. Има ранени в болница, написа " За Перник ".

Ето изказването на кмета на Перник във Facebook:

Догодина НЯМА ДА ПРЕВ ЕДА нито един лев на хулиганското формирование, прикриващо се като футболен клуб Миньор (с агитка).

Хората не заплащат налози, с цел да устоят простотията, експанзията и комплексите ви!

Със спестените пари за изпотрошеното от Вас, ще основа и съоръжавам непринудено звено в услуга на перничани, което да е в интерес на хората, в случаи като този със Сашко.

От едната страна имаме ГЕРОИ, като безстрашните ДОБРОВОЛЦИ на Перник, с които се гордеем….от другата страна имаме ДЕГРАДИРАЛИ ХУЛИГАНИ от които ни е позор. Контрастът е голям. Първите са бъдещето. Вторите остават в предишното.

Това е освен административен избор. А цивилизационен. Точка ".

Пред ZaPernik.com, кметът на Перник съобщи, че с налозите на хората ще продължат  да се финансират детските спортни школи и други спортове, не и Миньор.

Историята - батални подиуми белязаха дуела от 1/16-финалите от шампионата за Купата на България сред Миньор Перник и Берое. Гостите завоюваха с 2:0 гостуването си на Миньор (Перник) в 1/16-финал от шампионата за Купата на България.

 В средата на второто полувреме последователи на домакините нахлуха в бранша за посетители. Стигна се до сборичкване сред последователите на перничани и заралии, като в резултат на тях двама ентусиасти на гостите от Стара Загора са ранени и са в болница, оповестява dsport.

Между двете агитки прелитаха разнообразни предмети, измежду които камъни, бутилки, сигнални ракети и други Органите на реда в Перник нахлуха на трибуните, с цел да опитат да спрат продължаващото сборичкване и да уталожат напрежението в тази среща. Впоследствие ранените почитатели на гостите бяха откарани в болница с две коли за спешна помощ.

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР