Кметът на Перник Станислав Владимиров е намерил частен собственик на

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров е намерил частен собственик на
Коментари Харесай

Кметът на Перник обяви важна новина за Миньор

Кметът на Перник Станислав Владимиров е намерил частен притежател на Миньор, откакто разгласи преди два месеца, че стопира общинското финансиране.

" Собственикът е със сериозен бизнес. Издръжката на клуба ще бъде на равнище. Целите са доста високи ", сподели пред zaPernik.com кметът на града.
 Шок в Перник - кметът се закани: Спирам финансирането на хулиганското формирование, прикриващо се като футболен клуб Миньор Шок в Перник - кметът се закани: Спирам финансирането на хулиганското формирование, прикриващо се като футболен клуб Миньор
" Спрях финансирането на клуба с общински пари. Това е вярно решение. Многогодишна мъка на клуба от пусто в празно. Намерих частен притежател, който ще издигне Миньор на друго – доста по-високо равнище. Надявам се, че почитателите ще поддържат тима и ще пазят собствеността му ", разгласи Станислав Владимиров.
 Фенове на Миньор цитират Шишо Бакшишо на кмета на Перник: Днес си тук, на следващия ден те няма Фенове на Миньор цитират Шишо Бакшишо на кмета на Перник: Днес си тук, на следващия ден те няма
Новият притежател към момента се пази в загадка. До дни ще стане ясно името му. Това, което се знае, че е поел ангажимент за стремително вдишване на клуба още тази година. Ще се вкарат нови футболисти, а задачата на Миньор ще бъде да влезе в efbet Лига още тази година.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР