Кметът на Пазарджик Тодор Попов връчи грамоти на победителите в

...
Кметът на Пазарджик Тодор Попов връчи грамоти на победителите в
Коментари Харесай

Кметът на Пазарджик отличи победителите в онлайн конкурса за...

Кметът на Пазарджик Тодор Попов връчи грамоти на спечелилите в онлайн състезанието за фотография във връзка Деня на фамилията -15 май. Конкурсът, разгласен от Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетните и малолетните /МКБППМН/ към Община Пазарджик в границите на самодейността „ Търсим постоянно доброто”, е обичаен и се организира всяка година. В него се включиха 31 участници от цялата страна. През своя обектив девойките и момчетата демонстрираха по какъв начин фамилията ги прави щастливи – като прекарват време дружно. Най-активни бяха децата от Община Пазарджик, само че свои фотографии изпратиха и деца от Враца, Ярджиловци, Перник.

„ Традиционно вършим този онлайн конкурс във връзка Деня на фамилията, като даваме опция на децата да показват свои фотоси по какъв начин виждат положителното. Напоследък хората като че ли се вторачваме в неприятните неща, а в това време има и положителни каузи, които би трябвало да демонстрираме. Затова нашият фокус през последните години е през политиките на Общината да демонстрираме положителното, да демонстрираме триумфите, гениите на децата в другите сфери. Конкретният случай е триумфите на децата във фотографията”. Това съобщи кметът на Пазарджик Тодор Попов и се обърна отличените деца: „ Вие сте снимали най-важното – фамилията! То е за цялостен живот. Най-хубавите мигове са със фамилията. Ще го разберете, а най-важно е като пораснете, да останете положителни хора”.

Трите отличени фотографии с най-вече лайкове са фотосите на Ивайла Петрова от Враца, семейство Атанасови от Пазарджик и Мариела Червенова от Пазарджик. Грамоти ще получат всички участници.

В рамките на самодейност под надпис „ Търсим постоянно доброто” следва оповестяването на онлайн състезания за фотография във връзка Деня на другарството – 9 юни и Деня на добротата – 13 ноември.

Подготвя се и издаването на книга, създадена от екипа на МКБППМН, предопределена за най-малките възпитаници - „ Малка книга за огромни добротворци”. В нея децата ще могат да пишат, рисуват, творят, развивайки своята прочувствена просветеност благодарение на своите родители.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР