Кметът на Павликени инж. Емануил Манолов раздаде коледни подаръци на

...
Кметът на Павликени инж. Емануил Манолов раздаде коледни подаръци на
Коментари Харесай

Инж. Емануил Манолов раздаде коледни подаръци на децата от приемната грижа

Кметът на Павликени инж. Емануил Манолов раздаде коледни дарове на децата от приемната грижа. За осма поредна година градоначалникът провежда самодейността, която е знак на признателност за посветеността от страна на родителите към децата.
За първи път беше изменена традицията и вместо кметът да посети всеки от домовете на приемните родители, те се събраха за специфичен концерт, който се организира в салона на СУ " Бачо Киро ".
40 деца са настанени сега в приемни фамилии в община Павликени в границите на план " Приеми ме ". Семействата, при които има деца, са 27 от общо 33 публично минали през процедурата. Най-малкото е на няколко месеца, а двама от младежите са на 17-годишна възраст.
" Винаги в дните преди Коледа се срещаме с вас, приемате ме във вашите домове. Тази година взехме решение да променим формата и вие да бъдете наши посетители. Мили деца, виждам, че сте пораснали, че сте щастливи, че получавате наставнически грижи и се радвате на своето детство. Скъпи родители, в тази възраст децата имат потребност от топло фамилно огнище, поддръжка и мъдрост от по-възрастните, както и от протекция и успокоение, с цел да порастват щастливи. Благодаря ви, че осигурявате всичко това за нашите деца ", сподели инж. Манолов, който благодари и на координаторите от екипа, който провежда приемната грижа в община Павликени.
За положителното въодушевление се погрижиха учениците от вокална група " Магия " при СУ " Бачо Киро ", както и коледари. Дядо Коледа и Снежанка посетиха тържеството и се снимаха с всички искащи.
 >

 
 
 
 >
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР