Кметът на община Велико Търново Даниел Панов кани всички граждани

...
Кметът на община Велико Търново Даниел Панов кани всички граждани
Коментари Харесай

Кметът на Търново кани гражданите на обществено обсъждане за дългосрочен дълг от 805 768 лева

Кметът на община Велико Търново Даниел Панов кани всички жители и заинтригувани лица на публично разискване по отношение на предложение за вдишване на дълготраен общински дълг през тази година в размер на 805 768 лв.. Дебатът е плануван за 27 февруари.

Обект на заема е реализацията на план „ Развитие на съвременна просветителна инфраструктура в град Велико Търново “. Проектът цели обезпечаване на подобаваща и рентабилна просветителна инфраструктура, съвместима с бъдещите условия на популацията и постигането на по-висок витален стандарт в град Велико Търново, реализирани чрез интегриран метод при осъществяване на групи от действия. С реализирането на плануваните действия ще бъдат реализирани съответни резултати в следните области:
Подобряване на общата просветителна инфраструктура в Община Велико Търново посредством модернизиране на просветителната инфраструктура в ДГ „ Ален мак “, ДГ „ Рада челник “, СУ „ Владимир Комаров “, СУ „ Г.С.Раковски и спортно учебно заведение “, ДГ „ Пролет “.Увеличаване на енергийната успеваемост и понижаване на общите разноски за енергоносители;Осигуряване на рентабилна просветителна среда, водеща до стабилно развитие;
Източникът на финансиране е „ Фонд за органите на локалното самоуправление в България – ФЛАГ ” ЕАД, а дългът ще бъде гарантиран със лични доходи на община Велико Търново.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР