Kметът на община Тунджа“ Георги Георгиев и неговият екип домакинстваха

...
Kметът на община Тунджа“ Георги Георгиев и неговият екип домакинстваха
Коментари Харесай

Ръководството на община „Тунджа“ се срещна с представители на арменски организации

Kметът на община „ Тунджа “ Георги Георгиев и неговият екип домакинстваха на среща с специалисти от Ямболска търговско-промишлена палата (ЯТПП) и представители на четири бизнес подпомагащи организации от Ереван, Армения.

Срещата е част от бизнес аудиенция в Ямбол по план, който ЯТПП извършва в партньорство с Държавната организация за вложения от Ереван, Армения. Проектът е “WINEBIZZ - поощряване на комерсиалните взаимоотношения и съдействие в лозаро-винарския бранш сред български и арменски компании и бизнес подпомагащи организации ”.

Срещата с управлението на община „ Тунджа “, на чиято територия се намират множеството винарни и винопроизводители от района на Ямбол, бе извънредно ползотворна. Представителите от Армения бяха осведомени със положението на земеделския бранш и в частност със положението на лозарството. Кметът и екипа му показаха спецификата на общината и положителното съдействие с винопроизводителите.

Представени бяха и услугите и поддръжката, която се дава на този отрасъл от страна на Местната инициативна група - Тунджа.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР