Кметът на община Троян е с положителна проба за ,

...
Кметът на община Троян е с положителна проба за ,
Коментари Харесай

Кметът на Троян е с положителен тест за COVID-19

Кметът на община Троян е с позитивна проба за, заяви тя на Фейсбук профила си: " Ако някой се е съмнявал дали съм позитивен човек към този момент е потвърдено – позитивни са и антигенния, и PCR-теста ми ", написа тя с възприятие за комизъм.
" Дисциплинирано съблюдавах всички вероятни противоепидемични ограничения, само че част от контактите ми нямаше по какъв начин да бъдат избегнати без последици за Общината и за жителите. Съжалявам, че ще причиня паники на хората, с които по силата на служебните си задължения контактувах. Говорих с всички персонално, с цел да ги предупредя ", написа кметът.
 Кметът на Троян: Подкрепихме бизнеса в рецесията и той ни се отблагодари - внесе си налозите Кметът на Троян: Подкрепихме бизнеса в рецесията и той ни се отблагодари - внесе си налозите
Донка Михайлова е кмет на община Троян от 2011 година. Завършила е висше икономическо обучение в “Д. А. Ценов ” – С...
Михайлова показва още, че във времето на карантината ѝ ще се стреми да взе участие в решението на най-важните проблеми за общината. " С Временния действен щаб споделяме всекидневно във Вайбър, с сътрудниците от Общината контактувам във Вайбър и Месинджър. Неподлежащите на отсрочване контакти с жителите ще пренеса също във Вайбър и Месинджър ", оповестява още Михайлова и припомня, че контактите крият риск, тъй като всеки от може да е вирусоносител, без да допуска.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР