Кметът на община Сандански Атанас Стоянов е издал заповед днес

...
Кметът на община Сандански Атанас Стоянов е издал заповед днес
Коментари Харесай

Ден на траур в Сандански в памет на погубените от майка си Ивон и Васил

Кметът на община Сандански Атанас Стоянов е издал заповед през днешния ден - 20 ноември, да е разгласен за Ден на печал в памет на трагичната гибел на тригодишната Ивон и петгодишният Васил.
Още по тематиката
В траурния ден се не разрешават всички обществени празненства, а националните флагове на институциите в община Сандански, ще бъдат свалени на половина. " Почивайте в мир, ангели! "

Жестокото двойно ликвидиране на деца помрачи Сандански нощес. В сигнал до телефон 112 е обявено, че в къща на улица " Скопие " 23, която се намира в непосредствена непосредственост до полицията, са открити заклани момче, на 3 години, и момиче, на 4 години и половина.

Днес психолози беседват с майката Кристина, която нощес погуби двете си деца. Тепърва ще се открива дали е имала някакви душевен проблеми, като ще се изготви и психиатрични експертизи преди да й бъдат повдигнати обвинявания.

Родителите на бащата описват, че тя е била прочувствено нестабилна и постоянно изпадала в рецесии.

По време на жестокото закононарушение тя е била сама с децата в къщата им. Когато бащата Георги се прибрал, заварил страховитата панорама. Жена му била в несъответстващо положение. Кристина била назначена на работа преди няколко месеца в учебно заведение в Сандански. Съпругът й Георги пък е горски служащ.

По случая е формирано досъдебно произвеждане, прави се оглед на местопроизшествието и се обясняват събитията, довели до тежкото престъпно закононарушение.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР