Кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и зам.-кметът г-жа

...
Кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и зам.-кметът г-жа
Коментари Харесай

Община Разлог улеснява достъпа до спортните площадки, в ОУ Никола Парапунов и НУ Св. Св. Кирил и Метоидий

Кметът на община Разлог инж. Венцислав Гърменов и зам.-кметът госпожа Гергана Колчева-Фарфарова разискаха разновидности за монтаж на нови загради, към спортните площадки, в двора на Начално учебно заведение “Св. Св. Кирил и Методий ” и Основно учебно заведение “Никола Парапунов ”.като част от дейностите към самодейността за “Безопасна и здрава среда ”.

Към сегашния миг, достъпът до спортните площадки е стеснен, поради заключване на учебните дворове, което е и причина за прескачане и нанасяне на повреди на огражденията. В околните седмици следва да инсталираме спомагателни загради и да обособим нови входове, с цел да предоставим свободен и безвреден достъп до общинските, спортни терени на деца и възрастни, извънучебно време, както и да облекчим отговорността за запазване на площадките, от страна на двете образователни заведения . ”, разяснява инж. Гърменов.

На място през днешния ден инж. Гърменов и госпожа Фарфарова, дружно с специалисти, взеха решение към спортната площадка в началното учебно заведение да се отвори съществуващият вход (откъм ул. “Арх. Александър Г. Баров ”), а спомагателна бариера да лимитира достъпът до дворното пространство на ОУ “Никола Парапунов ”, отвън образователно време.

След монтаж на новите загради в двете учебни заведения, дейностите по самодейността не престават с монтаж на ограничаващи уреди, към парка, посока село Бачево и изграждащата се сега детска площадка, при кръговото кръстовище при хотел Разлог (ул. “Екзарх Йосиф:, ул. “Иконом Ангелов ” и ул. “Александър Стамболийски ”).

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР