Кметът на община Разлог инж. Гърменов и Иван Гюров, зам.-

...
Кметът на община Разлог инж. Гърменов и Иван Гюров, зам.-
Коментари Харесай

Община Разлог закупи нов сметосъбиращ камион за отпадъци на общинска фирма “Благоустройство и чистота”

Кметът на община Разлог инж. Гърменов и Иван Гюров, зам.- кмет на община Разлог, участваха на демонстративна употреба на новата машина. “Община Разлог върви по прав път за възстановяване качеството на предлаганите услуги, посредством вложение в нова усъвършенствана техника.

Поради тази причина закупихме и чисто нов автомобил за събиране на боклуци. При финансова опция, планираме и закупуване на още един подобен и през идната година.

Намеренията ни са ориентирани с изключение на към качествено даване на услугата, по този начин и към обезпечаване на още работни места. ”, разяснява инж. Гърменов, кмет на община Разлог. “През 2019-та година Община Разлог мина към лична сметосъбираща компания, която потвърди своята успеваемост във времето.

За този интервал от няколко години, успяхме да предложим най- евтиния метод на поданици и посетители на общината за навременно събиране на битовите боклуци.

Със закупуването на новата техника, целим да облекчим графиците за транспортиране на отпадък до депото и в същото време да обхванем разрастващите се крайни региони на общината. ”, добави зам.- кметът Иван Гюров. По време на визитата си, двамата направиха и оглед на строителните действия, свързани с построяването на сепарираща система за боклуци на територията на Регионално депо- Разлог.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР