Кметът на община Пещера Йордан Младенов връчи ежегодните награди на

...
Кметът на община Пещера Йордан Младенов връчи ежегодните награди на
Коментари Харесай

Отличиха 33 деца с изявени дарби в Пещера

Кметът на община Пещера Йордан Младенов връчи годишните награди на деца с изявени способности за 2023 година 33 награди на отличени в ансамблови и самостоятелни бяха учредени за децата от пещерските образователни заведения. Учениците бяха номинирани в няколко области – изкуство, просвета и спорт. Младенов похвали младежите на града за тяхното неизменност, непримиримост и блян към реализиране на нови цели

" Благодаря за напъните, които сте положили през годината. Радвам се, че в общината има положителни условия да развивате своите умения и дадености. Бъдете все по този начин непрекъснати и устоявайте, развивайте и надграждайте постигнатите резултати. Бъдете здрави, целеустремени и радвайте своите другари и съграждани с нови триумфи в попрището, което сте избрали ", сподели Младенов пред присъстващите в залата. Той им пожела да не престават да бъдат горделивост за своите учебни заведения и фамилии.

Гости бяха Васил Филев - ръководител на Общински съвет- Пещера и Теодора Илиева- представител на локалния парламент и представител в експертно- консултативна комисия за реализиране протекция на деца с изявени способности.

Градоначалникът персонално награди надарените възпитаници. В знак на почитание управлението на Общината бе дарено с песни, изпълнени от самодейци в ОДК -Пещера.

Младенов добави, че ангажирането на подрастващите с образованието, спортуването и здравословния метод на живот е измежду главните цели на локалната власт. В края на церемонията всички запечатаха събитието със фотография за спомен.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР