Кметът на Община Първомай Николай Митков даде старт на строително-ремонтните

...
Кметът на Община Първомай Николай Митков даде старт на строително-ремонтните
Коментари Харесай

Ремонтират сградата на МБАЛ-Първомай

Кметът на Община Първомай Николай Митков даде старт на строително-ремонтните действия за модернизиране постройката на „ МБАЛ – Първомай ”. То ще бъде осъществено по извоюван проект ,,Повишаване на енергийната успеваемост на постройката на,,МБАЛ – Първомай ” ЕООД, финансиран от Национален поверителен екофонд/ НДЕФ/. Водосвет за здраве и сполучливо довеждане докрай на обекта отслужи отец Станимир. На церемонията участваха Христо Вълчев  - ръководител на ОбС- Първомай, заместник-кметът Радослава Ставрева, представители на общинска администрация и компанията реализатор,  както и лекуващия личен състав на болничното заведение.

Кметът на Първомай благодари на всички, работили за реализирането на плана.,,След дълго очакване и старателен труд сме на път да изпълним следващ план за положителното на нашите съграждани и  бъдещето на Първомай. След завършването на ремонтните действия ще  се модернизират и подобрят изискванията в болничното заведение, което е значимо както за пациентите, по този начин и за здравните служащи ", сподели Николай Митков.

По плана ще бъде  направена топлинна изолираност, силиконова мазилка,  частичен ремонт на дървената структура на покрива. Ще бъдат сложени хидроизолация и нови керемиди, инсталирано ново котелно и слънчева апаратура. Срокът за осъществяване на строително-ремонтните действия е три месеца.

Управителят на МБАЛ-Първомай  доктор Бойлова благодари за поддръжката и всеотдайността на общинското управление.

 

     Здравното заведение ще придобие нов образ след три месеца.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР