Кметът на община Момчилград Сунай Хасан обяви днешния неделен ден

...
Кметът на община Момчилград Сунай Хасан обяви днешния неделен ден
Коментари Харесай

Ден на траур в Момчилград в памет на Наим

Кметът на община Момчилград Сунай Хасан разгласи днешния неделен ден за ден на печал в памет на Наим Сюлейманоглу. Многократният международен първенец по повдигане на тежести е почетен жител на община Момчилград от 2000 година. Със заповедта си кметът Сунай Хасан анулира всички обществени тържества и радостни ритуали в неделя. Националният байрак пред всички административни здания е свален на половина на пилоните.

" За страдание загубихме най-известният момчилградчанин. В негово лице жителите на Момчилград имаха един добър другар, който в годините постоянно е бил съпричастен към родния си край ", съобщи Сунай Хасан
Делегация от Момчилград, водена от кмета Сунай Хасан отпътува за Истанбул, където ще отдаде последна респект на Наим Сюлейманоглу и ще участва на погребението му. В делегацията са включени общински съветници, представители на администрацията, кметове на обитаеми места и жители, както представител на община Кърджали - заместител кмета Мюмюн Али.

„ Почивай в мир, Шампионе! ", написа на страницата си във Facebook кметът на Кърджали Хасан Азис.„ От мое име и от името на жителите на Община Кърджали, показвам най-дълбоката си съпричастност към околните и фамилията на Наим Сюлейманоглу – в негово лице спорта загуби един огромен Шампион, а Кърджали се раздели с един същински другар. Почетен жител на Община Кърджали от 2000година, троент олимпийски първенец по повдигане на тежести, седем пъти международен първенец и усъвършенства 46 пъти международни върхове във повдигането на тежести, Наим Сюлейманоглу остава в сърцата ни, в паметта ни, в устрема ни за постигане на спортни небеса! Силното възприятие за спортментство и победа беше водещо в неговия витален и професионален път.Ще запазим вечно загатна за триумфите на Наим Сюлейманоглу в международния и олимпийски спорт ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР