Кметът на община Мездра Иван Аспарухов поздрави възрастните хора по

...
Кметът на община Мездра Иван Аспарухов поздрави възрастните хора по
Коментари Харесай

Иван Аспарухов поздрави възрастните хора по случай празника им /снимка/

Кметът на община Мездра Иван Аспарухов поздрави възрастните хора по случай празника им.
Ето целия текст на приветствения адрес:

Уважаеми съграждани,
Приемете от името на Община Мездра и персонално от мое име най-сърдечни поздрави по случай Международния ден на възрастните хора - 1 октомври!
На този ден отдаваме справедливо самопризнание на нашите майки и татковци, баби и дядовци, които ни възпитаха да бъдем положителни хора, да живеем в дух на взаимно съгласие и поддръжка, да бъдем съпричастни към другите, да почитаме българските обичаи.
Позволете ми да ви благодаря за всеотдайните наставнически грижи, за житейската мъдрост и добродетели, които предавате на поколенията след вас. За да бъдат почтени жители на Република България.
Благодаря ви за всичко, което сте създали за нас и нашите деца!
С насъбрания богат житейски опит и притежавани нравствени качества вие сте образец за по-младите от вас за усърдие, почтеност и отговорност.
Пожелавам ви здраве, дългоденствие, жизнен дух и спокойни старини, изпълнени с внимание и почитание от страна на вашите близки. Нека постоянно да сте заобиколени от обичаните си хора, с които да споделяте скъпите моменти на наслада и благополучие. Но и да ви оказват помощ, с цел да се справяте дружно с зародилите компликации.

Честит празник!
С почитание,
Иван Аспарухов,
Кмет на община Мездра
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР