Кметът на община Марица поздрави своите жители за Рождество Христово. Скъпи

...
Кметът на община Марица поздрави своите жители за Рождество Христово. Скъпи
Коментари Харесай

Кметът на община Марица поздрави своите жители за Коледа

Кметът на община " Марица " поздрави своите поданици за Рождество Христово. 

Скъпи поданици на община " Марица “,

В деня, когато е роден Исус Христос, се раждат и фантазиите за по-добро бъдеще, за мирна и плодородна година. След последния интервал на тествания, през който преминахме, от все сърце имам вяра, че настъпващата 2022 година ще е по-спокойна и наситена с естетика и наслада.

Всеки от нас, по един или различен метод, се сблъска с следствията от пандемията. Някои преодоляха по-леко трудностите, други – не толкоз. Поуката за всички ни е, че единствено дружно, с отговорност, съчувствие и грижа за другите, ще можем да оставим зад себе си тези 2 години, които трансформираха целия ни живот.

В този популярен за християните празник, искам сърцата Ви да са цялостни с обич, а душите и домовете Ви – с топлота! Помагайте си, прощавайте си, милейте един за различен, проявявайте повече съгласие, състрадание и състрадание към близък си!

В този сърдечен ден, в който се е родил Божият Син Исус Христос, Ви поисквам да сте благословени с доста здраве, мъдрост, благодат и благополучие през цялата година! Нека вярата ни в Бог не ни напуща и ни дава сили за доста положителни и праведни каузи, дано Исус Христос закриля нас и фамилиите ни!

Честито Рождество Христово!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР