Кметът на община „Марица“ Димитър Иванов пръв плати данъците си

...
Кметът на община „Марица“ Димитър Иванов пръв плати данъците си
Коментари Харесай

Кметът на община Марица пръв плати данъците си

Кметът на община „ Марица “ Димитър Иванов пръв заплати налозите си за 2022 година В деня, когато започва данъчната акция, тъкмо в 8:02 ч., той внесе дължимата сума за налог недвижими парцели и такса битови боклуци в касата на дирекция „ Местни доходи “ на община „ Марица “.

Градоначалникът акцентира, че желае да даде персонален образец и напомни, че налогът в селищната система е измежду най-ниските в Пловдивска област.

„ Обръщам се с апел към жителите на община „ Марица “ да платят дължимите от тях локални налози и такси, с цел да поддържат общинския бюджет. Още повече, че данъчните ни ставки са минималните, планувани по закон и не са увеличавани от 2013 година “, уточни Димитър Иванов.

Той добави, че до 30-ти април всеки, който внесе цялата дължима сума за налог здания, такса битови боклуци и налог върху транспортните средства, употребява 5% отстъпка.

Налогът може да бъде обезщетен в касата на дирекция „ Местни доходи “ в община „ Марица “ на ул. „ Средец “ №16, както и на гишетата на „ Български пощи “ ЕАД и EasyPay в страната.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР